14 Nisan 2010 Çarşamba

Alice sana bir kurabiye versem beni burdan götürür müsün?


Bunlar benim şaşkın sabah hallerim, bugün benim izin günüm oldu. Dinlenmeye ve biraz düşünmeye ihtiyacım vardı. Doğrusu miskinlik çok iyi geldi. Sabah Twitter muhabbetleri, blog okuma seansları, kahve+dergi sefası günümü keyifli kıldılar.

Bu arada yine de bugün boş durmadım. Geçen hafta film festivalinde "Balerin ve Hırsız" adlı filmi izleyip, ağzıma bir parmak bal çalındıktan sonra bu cumartesi için de bari bir filme bilet alayım dedim. Bu seferki seçimim Tayfun Pirselimoğlu'nun "Pus" adlı filmi oldu. Bu sezon da film festivalini en azından 2 filme giderek kapatalım avuntusuyla geride bırakacağız.

Başka ne mi yaptım çilek güzeliyle beraber kitaplar okudum, en iyi rehabilitasyon yöntemi herkese tavsiye ederim:)
Eee akşamüstü 5 çayının yanına kurabiye olmazsa ne yaparız. Hooop hemen un, yoğurt, yumurta, kabartma tozuyla seansı açtık. Mis kokulu şekilli mi şekilli kurabiyelerimiz oldu. Yanına çayı demledin mi, değmeyin keyfime:))


İsteyen olursa tarifi verebilirim:)

4 yorum:

albarazcadı dedi ki...

habersiz tebersiz filmlere bilet almak ne demek oluyor kuzum? Çok kusurlu hareketler bunlar !

Unknown dedi ki...

annem bu h.snunu bana ayır dedi ben de plan yaptım once cihangir ve cukurcuma yapıcaz ardından 4te filme gircez, halen bilet varsa alırım sana istersen..bak filme gelemezsen de taksimde olcaz yanımıza gelirsin belki bi ara???:)

laleninbahcesi dedi ki...

Çukurcuma gezisini merak ettim??

Unknown dedi ki...

Çok güzel geçti, annemle cok eglendik güzel fotolar cektik, şirin dükkanlara hayran kaldık..kediciklerle cilveleştik herşey yeterince guzeldi! Tarif için size cok tesekkur ederim:)


Lütfen bu sitedeki görselleri ve yazıları izinsiz kullanmayınız..