24 Mart 2010 Çarşamba

With or without you...never without you

Bir günü diğerine bağlayan nedir? Sadece geçen zaman dilimi mi? O günün yeni bir gün olduğunu nasıl anlarız, onu diğerinden ayıran nedir? Güneş gözümüze her zamanki doğrultuda geliyorsa, perde aynı şekilde kıpırdanıyorsa ve çalar saat her zamanki sevimsizliğini sergiliyorsa değişen nedir?

Değişkenlerle, değişmeyenler arasındaki sıkı bağı düşündünüz mü hiç? Aslında size o hiç değişmemiş gibi görünen semboller, kafanızdaki değişkenlere odaklanmanız gerektiği için sabitliklerini korurlar.
Bir de değişmeyen bazı şeyler vardır ki, onlar sevimsiz diye adlandırdığım bu somut şeylerden bin kat daha üstündür ve değişen bizler için olmazsa olmazlardır. Onlar odaklanmamız için değil, ne olursa olsun varlığımızı desteklemek için, paylaşmak, kendimizi anlayabilmek, yaşamı renklendirmek, içimizdekileri sebeplendirmek, bazen uzun bir rüyadan uyandırmak, bazen gerçek dışı hayallerden kurtulmak için varlardır...



Benim değişmeyenim 14 senelik canım arkadaşımdır, her anımda yanımdaydı...Fotoğraf albümlerimin hemen hepsinde yer edinen, yıllardır fotoğrafını odamdan eksik etmediğim, sesim ne zaman titrese aradığım, bu yazıyı yazarken bile mesajlaştığım, hep aynı mahallede oturduğum, hayatımdaki her yenilikten ilk önce haberdar olan, sesinin tonundan herşeyi anladığım, sade, sessiz, narin canım arkadaşım benim o. Herşey değişebilir hayatımda ama o hiç değişmeyen olacak benim için.

Varlığın çok önemli benim için, bunu bil ve ben çok şanslıyım sana sahip olduğum için:)


2 yorum:

cadızeyno dedi ki...

Mine bu yazıyı okurken ağlamış olabilir mi?

Unknown dedi ki...

ağlamıştır muhakkak:))


Lütfen bu sitedeki görselleri ve yazıları izinsiz kullanmayınız..